загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери-переселенці хочуть отримувати соцвиплати на Рівненщині

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більше двохсот переселенців звернулося в органи Пенсійного фонду Рівненщини з метою виплат пенсій за новим місцем перебування. Це 98 мешканців Донеччини, 84 – з Луганської області, а також 34 кримчан. Про це повідомляє кореспондент ІА «Ервеюей» з посиланням на прес-службу РОДА.

Наразі 86 переселенцям уже виплачується пенсія. Решта пенсіонерів зможе отримати гроші одразу ж після надходження електронних пенсійних справ.

У головному управлінні Пенсійного фонду України пояснили, що для виплати пенсії за новим місцем проживання приїжджі мають звернутися у відповідне управління Пенсійного фонду з паспортом, пенсійним посвідченням та довідкою про присвоєння ідентифікаційного коду. 

У разі відсутності чи втрати документів, варто скористатися послугами міграційної служби (паспортного столу), де ці документи відновлять.

Виплата пенсії за новим місцем проживання може бути проведена в поточному місяці або ж у наступному. Це залежить від того, коли пенсіонер звернувся до управління Фонду

До списку новин