загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія хоче поскаржитися у СОТ на Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутат Держдуми РФ, член комітету з енергетики Андрій Крутов має намір оскаржити в СОТ закон України про модернізацію газотранспортної системи.

Відповідний депутатський запит Крутов скерував главам російських Мінпаливенерго і Мінекономрозвитку.

На думку депутата, якщо така скарга буде направлена і розглянута, то СОТ може зобов'язати Україну скасувати заборону і забезпечить допуск російському Газпрому до акціонування в українську ГТС.

"Відповідно до прийнятих при входженні в СОТ Україна зобов'язань, російським компаніям має бути наданий доступ на ринок послуг з транспортування і зберігання газу України без можливості введення будь-яких обмежень. Можливість введення заборони на участь вертикально інтегрованих компаній в ГТС України (наприклад, ВАТ Газпром) також не передбачена зобов'язаннями України в СОТ", - йдеться в депутатському запиті.

До списку новин