загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рівне долучилось до грандіозної акції вишитої карти України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Рівному на майдані Незалежності розпочали вишивати карту України. Це частина всеукраїнської акції «Україна – разом!», яка претендує на Національний рекорд.

Акція триватиме протягом двох днів – неділі та понеділка (з 12.00 до 18.00). На цю мить до неї долучилось близько 50 людей. Серед них пересічні рівняни, громадські активісти, журналісти. Найменшій учасниці – усього три з половиною рочки.

Більшість із них професійно вишивати не вміє, проте із нашою допомогою у них все ж добре виходить», - розповідає одна із організаторів акції Юлія Кирильчук.

Пані Юлія навела цікавий приклад: учасник-пенсіонер, що працював на гербом і який із рукоділлям раніше справи не мав, збагнувши суть, почав давати поради іншим про те, як це правильно робити.

Бажаючих долучитись будуть консультувати спеціалісти з вишивального ремесла.

Ескіз малюнку виготовлено із використанням гербів та прапорів кожної області нашої країни ( в тому числі окупованого Криму).

Акція вже відбулася у Вінниці. Після Рівного полотно відвідає Луцьк, Львів, Ужгород, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернівці, Одеса, і далі по карті на Схід. Кінцева точка - Київ.

Відтак, рівнян закликають бути небайдужими та проявити національну свідомість й взяти участь в акції.

Пізніше на Майдан прийдуть також мер Львова Андрій Садовий та народний депутат Юрій Вознюк.

Автор проекту: Ірина Кондратенко 096-912-07-50, 066-218-23-57

Організатори: ініціативна група «Ми разом» спільно з Вінницьким козацьким полком ім. Івана Богуна та ГО «Народний Майдан Вінниччини».

Денис ГРИЩУК

До списку новин