загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У НБУ замовили меблі на 8 млн грн на базу в Яремче

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відпочинковий комплекс будують із 2010 року – на облаштування вже витратили майже 100 млн грн.

Управління Національного банку України в Івано-Франківській області 12 серпня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Житлобуд-І" на оснащення оздоровчого комплексу "Прикарпаття" меблями за 7,64 млн грн. Про це повідомляє "Вісник державних закупівель".

Ідеться про базу Нацбанку в м. Яремчому, на вул. Грушевського, 7, яку НБУ будує ще з 2010 року.

Замовлено меблі для спалень, тераси, більярдної, зимового саду, рецепції тощо, а також обладнання (протипожежне, замки тощо). У переліку меблів є комплекти індивідуального виготовлення з натуральної деревини ясеня та дуба.

Цін на окремі позиції у списку Нацбанк у "ВДЗ" не оприлюднив.

Власниками фірми "Житлобуд-І" є Ігор Олійник (96%), Галина Прокопик (3%), трохи менше відсотка лишається нерозподіленою часткою. Олійник є депутатом та екс-головою Івано-Франківської облради, був обраний від "Нашої України".

Єдиним конкурентом фірми на тендері стало ПП "ГалКомБуд" Романа Галіпчака, який на офіційному сайті фірми "Житлобуд-І" зазначений у списку "Партнери".

Нагадаємо, що при голові НБУ Володимирові Стельмаху вартість будівництва "Прикарпаття" було оцінено у 30,66 млн грн, іще 6,00 млн грн коштували проектні роботи.

Коли НБУ очолив Сергій Арбузов, у серпні 2012 року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн грн – Нацбанку знадобилося встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт за 530 тис. грн та виконати низку інших робіт. Окрім цього, у 2012 році Нацбанк замовляв коштовні меблі за 2,30 млн грн, телевізори та іншу побутову техніку за 0,33 млн грн.

Отже, з урахуванням нинішньої закупівлі Нацбанк під керівництвом Валерії Гонтарєвої підняв вартість облаштування бази "Прикарпаття" до 94,47 млн грн.

До списку новин