загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вінницькі пенсіонери привітали Україну з 23-річчям калиновою алеєю

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

21 серпня працівники та відвідувачі Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці посадили 23 кущі калини біля Храму Воскресіння Христового.

Захід був приурочений до 23-ї річниці незалежності України. Організатори акції «Нехай цвіте Україна!» планують щороку досаджувати до цієї алеї ще по одному кущу. Спеціально задля цього облаштували алею в одному з парків міста.  Калину, звісно, обрали невипадково. Адже вона - один із символів України. До акції організатори готувалися заздалегідь. Саджанці калини вирощували кожен у себе вдома.

– Ми сьогодні садимо 23 калини, стільки, скільки років Незалежності України. Ці рослини принесли соціальні працівники Територіального центру та його відвідувачі, які проживають у приватному секторі та мають у своєму господарстві кущі калини. Ми не лише посадимо їх, а й доглядатимемо рослини і надалі, якщо якась з них не прийметься, ми посадимо іншу. А в наступному році на 24 річницю Незалежності досадимо ще один кущ, і так – щороку. Це місце ми обрали не випадково, адже лише з вірою і надією можна побудувати справжню незалежну державу, – розповіла директор Територіального центру Галина Бачинська.

Перед проведенням акції її учасники побували на молебні у храмі.  «Перед тим, як зробити добру справу, по нашій православній традиції ми помолимося і попросимо у Бога, щоб калина росла, а наша країна розвивалася і щоб на нашій землі був мир та спокій», – настановив священнослужитель храму Воскресіння Христового отець Василій.

https://www.youtube.com/watch?v=J7rATtL_26w

До списку новин