загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Терористи "ДНР" демонстративно познущалися над українськими військовополоненими, провівши їх центром Донецька

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Керівники самопроголошеної "ДНР" прямо порушили Женевську конвенцію, яка забороняє знущання над полоненими.

У неділю, 24 серпня, терористи самопроголошеної "ДНР" провели через центр Донецька колону з декількох десятків полонених українських військових. Це є прямим порушенням Женевської конвенції 1949 року, яка забороняє знущання над військовополоненими.

"Взяті в полон учасники бойових дій та цивільні особи, які перебувають у владі супротивника, мають право на збереження життя, поваги їх гідності, особистих прав і переконань (політичних, релігійних тощо)", - сказано, зокрема, в документі, який є основоположним для міжнародного гуманітарного права.

"Вони повинні бути захищені від будь-яких насильницьких дій та репресалій. Вони мають право на листування зі своїми сім'ями і на отримання допомоги. Кожній людині повинні бути надані основні судові гарантії", - йдеться в документі.

Керівники самопроголошеної "ДНР" при цьому до останнього моменту заперечували, що подібна акція відбудеться в Донецьку, незважаючи на те, що прихильники сепаратистів активно поширювали інформацію про неї в соціальних мережах.

Крім того, в центр міста для загального огляду терористи звезли розбиту техніку, яка нібито належала українським військовим.

Як повідомлялося раніше, військові та терористи одержали підкріплення та продовжують виснажливу битву за Іловайськ. Бій може виявитися найзапеклішим за весь час проведення АТО.

До списку новин