загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна святкує 23-тю річницю Незалежності

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ніколи раніше цей день не був таким важким і вистражданим, як цьогоріч.

Сьогодні, 24 серпня, українській державі виповнюється 23 роки. Теперішня країна виникла в 1991 році, коли Верховною Радою УРСР було підтримано Акт проголошення Незалежності України.

Саме свято було юридично встановлено наступного, 1992 року. Цьому передував референдум, на котрому 90,32% українців підтримали створення самостійної держави.

Щороку в цей день по всій країні відбуваються офіційні заходи та масові гуляння з нагоди свята. У церквах правляться урочисті молебні за державу та народ.

Цього року святкування Дня Незалежності відбуватимуться в особливій атмосфері. Ніколи раніше країна не зустрічала цей день, перебуваючи у фактичному стані війни.

З одного боку, це приносить у суспільство тривогу, смуток за загиблими в АТО солдатами та героями "Небесної сотні". З іншої – країна вперше настільки сильно усвідомила значення цього свята та самої Незалежності, котру своєю кров'ю захищають справжні українські герої.

Як уже повідомлялося, Київ відзначить День Незалежності 24 серпня військовим парадом і концертом.

До списку новин