загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія зібрала на кордоні з Україною близько 47 тисяч своїх військових

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На кордоні з Україною знаходиться до 47 тисяч російських військ.

Про це повідомив керівник "Центру військово-політичних досліджень" Дмитро Тимчук.

За його словами, Росія продовжує накопичувати війська в прикордонних районах поблизу кордону з Україною.

"На території РФ та Придністров'я на ранок 25 серпня неподалік держкордону з Україною знаходиться близько 22,5 тисяч російських військовослужбовців. Всього, з урахуванням окупаційних військ у Криму, чисельність російських угрупувань становить до 47 тисяч осіб", - написав Тимчук у своєму Facebook.

"При цьому в останні дні відбувається перекидання російських підрозділів з ​​північно-східні ділянки українського кордону (навпроти Чернігівської, Сумської та Харківської областей) в Ростовську область РФ, на Донецький оперативний напрям", - додав він.

За даними Тимчука, протягом останніх трьох днів з території Росії на українську територію було перекинуто до 5 російських диверсійно-розвідувальних груп.

"Також зафіксовано прибуття в прикордонні райони РФ навпроти Амвросіївки (Донецька область) ще не менше 8 ДРГ. Крім стрілецької зброї, диверсійні групи озброєні ПЗРК", - повідомив він.

Тимчук додав, що в Криму триває підготовка бойовиків на місцевих полігонах для подальшого перекидання на Донбас. Частина груп навчається за програмами підготовки, в яких найбільшу увагу приділяють мінно-підривній справі та використанню ПЗРК, повідомив він.

До списку новин