загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лише 5% росіян підтримують введення армії РФ в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

А 27% росіян проти втручання у внутрішні справи України.

Тільки 5% громадян Російської Федерації підтримують пряму агресію Росії проти України, при цьому 27% опитаних висловилися проти будь-якої допомоги бандформуванням терористів, які воюють на території України.

Ці дані зібрав у ході опитування росіян фонд "Общественное мнение", який з'ясував справжне ставлення простих росіян до подій в Україні. Варто зазначити, що 57% росіян все ж підтримують надання допомоги "ДНР" і "ЛНР", при цьому 26% уточнили, що допомога може бути тільки гуманітарна. За постачання зброї висловилися лише 9%, а за введення військ - 5%.

Крім того, як показало соцопитування, серед росіян немає єдиного усвідомлення цілей, які переслідують самі бойовики, серед найбільш популярних версій панує: відділення від України (37%), захист російської мови (8%), приєднання до РФ (5%), а цілих 23% не змогли назвати кінцеву мету бойовиків.

Як зазначають російські політологи, "люди не розуміють, що відбувається в Україні, оскільки саме керівництво Росії не знає, чого хоче від" Новоросії ". При цьому для маніпуляції думок громадян масово використовується урядові ЗМІ, яким довіряють 73% громадян РФ.

До списку новин