загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд негайно викуповує всю техніку "Укроборонпрому" та віддає її для потреб АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рішення схвалено на позачерговому засіданні Кабміну та має бути виконано за 2 доби.

Український уряд вирішив терміново передати техніку підприємства "Укроборонпром" для військових, котрі працюють в АТО на сході країни. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

"У зв'язку зі зволіканням виконання численних доручень прем'єр-міністра України, у вівторок, 26 серпня, було скликано термінове засідання Кабінету Міністрів України, на якому ухвалено низку рішень", - повідомили в Кабміні.

Зокрема, в уряді кажуть про про передачу зброї і військової техніки зі складів Міноборони для потреб армії, Національної гвардії та збройних формувань, які беруть участь в антитерористичній операції, невідкладно – протягом 48 годин із моменту заявки керівництва АТО.

Також ідеться про негайний ремонт і модернізацію без додаткових погоджень і дозволів всієї військової техніки 3-4 категорій, яка належить Міноборони і знаходиться на виробничих потужностях державного концерну "Укроборонпром".

Крім того, схвалено рішення про "невідкладне викуповування Міністерством оборони і Національною гвардією всієї військової техніки, яка виготовляється ДК "Укроборонпром" і знаходиться на його складах, і негайне поставлення її в зону бойових дій.

До всього, затверджено рішення і придбано нові бойові вертольоти для подальшого направлення в зону АТО.

До списку новин