загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Представник ЦВК розкритикував поведінку українських виборців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українські виборці, які виходили на Майдан, готові голосувати за гречку, і з такими правопорушеннями бореться не ЦВК, а правоохоронні органи. Про це в ефірі на телеканалі “ICTV” сказав заступник голови ЦВК Андрій Магера.

Відповідаючи на питання про те, як ЦВК буде боротись з корупцією на цих виборах, він розкритикував погляди українських виборців: “Що стосується корупції, то з цим повинні боротися правоохоронні органи, порушуючи кримінальні провадження. Треба дивитись питання в суть: чому українське суспільство толерує корупцію? Досить часто доводилося чути таке: взимку був Євромайдан, куди люди виходили, але вони готові ще раз піти проголосувати за гречку, запевняючи, що це вже буде в останній раз. Самим людям треба змінюватись у свій свідомості”.

Магера зазначив, що громадські організації та журналісти починають постійно плутати ЦВК з правоохоронними органами, закликаючи боротись з підкупом виборців.

“ЦВК плутають з правоохоронними структурами під час виборів, закликаючи брати на себе їхні функції. Ми не можемо порушувати, розслідувати кримінальні провадження. ЦВК реагує та направляє відповідні звернення до правоохоронних органів. В багатьох країнах світу ЦВК — це той орган, який займається виключно організацією виборчого процесу”, — сказав він.

До списку новин