загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Друге дихання

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У білоруських пенсіонерів є свій сайт.

У Білорусі реалізується спільний проект Білоруського Червоного Хреста та Австрійського Червоного Хреста «Розширення можливостей літніх людей у прийнятті рішень з питань їхньої повноцінної участі в житті суспільства».

Літні - золотий ресурс нашого суспільства. Припинивши роботу, літня людина переходить в новий для себе статус - пенсіонера, відповідно, стикається з новим до себе ставленням з боку звичного кола людей.

Одним з напрямків гуманізації сучасного білоруського суспільства, є увага до літніх людей. Причому не тільки в плані вирішення їх матеріальних проблем, а й підтримка їх душевного комфорту, психологічної та соціальної активності, сприяння в реалізації їх навичок та потенціалу.

З цією метою Білоруський Червоний Хрест та Австрійський Червоний Хрест реалізують  даний проект, в якому задіяні Мінська, Брестська, Гродненська і Вітебська області.

Проект спрямований на активізацію життєдіяльності людей похилого віку. Для цього на базі сайту БТЧХ створено спеціальний інтернет-майданчик для літніх людей. Тут вони зможуть обмінюватися досвідом, ділитися актуальними проблемами, дізнаватися останні новини. Зрозуміло, для цього в рамках проекту заплановане навчання інтернет-грамоті людей похилого віку.

Все це разом узяте дозволить розширити межі їх спілкування, активізує пенсіонерів.

До списку новин