загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

НАТО допоможе Україні протистояти Росії і набудує нових баз у Європі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Агресори повинні розуміти, що їм доведеться мати справу із силами Альянсу, зазначив генсек.

НАТО планує розширити свою присутність у Східній Європі.

Про це у вівторок, 26 серпня, в інтерв'ю низці європейських видань заявив генсек Північноатлантичного альянсу Андерс Фог Расмуссен.

"Ми повинні дивитися в обличчя дійсності: Росія не бачить у НАТО свого партнера", - наводить слова Расмуссена інформаційне агентство dpa.

Генсек наголосив, що на найближчому саміті Альянсу, який відбудеться на початку вересня в Уелсі, необхідно прийняти рішення щодо якнайшвидшого розгортання оперативних сил і створення нових баз НАТО на сході Європи.

Крім того, НАТО планує зробити кроки для зміцнення безпеки України, модернізації її збройних сил, а також має намір надати їй сприяння у протистоянні загрозі з боку Росії, зазначив Расмуссен.

"Кожен потенційний агресор повинен знати: у випадку, якщо він навіть лише подумає про напад на кого-небудь із членів НАТО, йому доведеться мати справу не тільки з солдатами даної країни, але і зі збройними силами Альянсу", - застеріг Він.

Як повідомлялося раніше, до Чорного моря направляються есмінець і фрегат НАТО. Кораблі увійдуть в море на початку вересня.

До списку новин