загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Події в Україні за 27 серпня 2014р

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У дайджесті подій – коротко про головні новини цього дня:

чим жила Україна сьогодні

З Росії йдуть колони техніки: 100 одиниць на Тельманове, 16 - на Дмитрівку

Росія продовжує перекидати військову техніку до прикордонних з Україною районів, з її території далі обстрілюють українських військових.

"Відновились обстріли з боку Російської Федерації. Зокрема удар було завдано по позиціях українських піхотинців неподалік від населеного пункту Макарове", - повідомляє прес-центр АТО.

"Крім цього, позиції та блокпости сил АТО були обстріляні поблизу населених пунктів Новосветовка, Вергунський роз'їзд. Двічі з застосуванням БМ 21 "Град" було обстріляно аеродром Донецьк", - зазначає відомство.

"Отримано інформацію, що з території Російської Федерації через населений пункт Дібровка в бік Дмитрівки прослідувала колона: 6 РСЗВ "Град", 8 тентованих "КамАЗів", 2 "Урали" з живою силою", - заявляє відомство.

Росія домагається зміни тексту угоди про асоціацію Україна - ЄС

Росія розраховує вийти з конкретними пропозиціями щодо можливої корекції базової угоди про асоціацію України з ЄС та додатка до нього до міністерської зустрічі 12 вересня. Про це повідомив журналістам міністр економічного розвитку РФ Олексій Улюкаєв, передає РІА "Новости".

"Йдеться про конкретні поправки, які ми повинні внести в текст програми і я не виключаю, що в текст базової угоди", - сказав він.

У свою чергу, помічник президента РФ Андрій Білоусов не виключає, що експертні консультації можуть призвести до корегування тексту базової угоди щодо асоціації України з ЄС та додатка до нього.

Тристоронні консультації щодо імплементації Угоди про асоціацію були запущені в травні 2014 року.

За добу загинули 13 військових, 36 поранено

За добу в зоні проведення антитерористичної операції загинули 13 військових, 36 дістали поранення.

Про це на брифінгу в середу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Зелені чоловічки" з білими пов'язками влаштували блокпост у Колосках

Озброєні чоловіки з російською вимовою й у формі без розпізнавальних знаків з'явилися у вихідні в селі Колоски на сході України, пише російський Reuters.

У вівторок вони обладнали там укріплений блокпост, викликавши підозри місцевих жителів.

За словами двох очевидців, неупізнані військові в Колосках ділилися сухими пайками з написами російською мовою, а на рукавах у них були білі пов'язки – такі ж, як у 10 десантників, затриманих українськими військовими в Дзеркальному, приблизно за 7 кілометрів від Колосків.

У Донецьку в результаті артобстрілів загинули дві людини

У ніч на 27 серпня в Донецьку було неспокійно, в результаті артобстрілів загинули дві людини.  Про це повідомляє офіційний сайт донецької мерії. 

Путін про затриманих в Україні десантників: Вони патрулювали ділянку кордону

Президент Росії Володимир Путін прокоментував інцидент з російськими десантниками, затриманими в Україні: за його словами, вони патрулювали кордон і могли опинитися на українській території.

В понеділок Служба безпеки України заявила, що затримала на кордоні з РФ десять російських десантників зі зброєю і документами.

Затримані російські десантники стверджують, що вони не знали, куди і навіщо їхали.

До списку новин