загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Афонські старці передбачили перемогу України у війні з Росією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Падінню режиму Віктора Януковича передувала ціла низка знаків, які перетворювали четвертого президента на справжнього параноїка і неминуче наближали його катастрофу. Так само безліч знаків вказувало на близький напад Росії на Україну. А старці з гори Афон вже давно розповіли, чим же закінчиться так звана політична криза в Україні. 

У сонячну Грецію Віктор Янукович приїжджав не заради білосніжних пляжів. На півночі країни знаходиться автономна чернеча держава святої гори Афон. Пускають туди тільки чоловіків і лише за спеціальною візою, яку дають на 4 дні. Афон - це улюблене місце паломництва українських чиновників. Їздив туди і Янукович. Але навіть тут Януковичу не завжди були раді.

За словами астрологів і екстрасенсів, Януковича під час його президенства постійно переслідували знаки: то похоронний вінок впаде, то двері до Верховної Ради на інавгурації перед носом закриються. Все це повинно було застерегти Януковича, вважають екстрасенси. Незабаром після трагедії з бортом Леха Качинського НС трапилася і з українським лайнером «номер один». Делегація на чолі з Януковичем поверталася з Вашингтона до Києва. Раптово, десь над Атлантикою, літак почало трясти. Уже за кілька хвилини почалися перебої з електрикою. Судно стало стрімко втрачати висоту. Що саме тоді сталося на борту - точно невідомо, однак, відразу після повернення до Києва Янукович в терміновому порядку відбув на Афон. І там монахи передрекли четвертому президенту України ймовірний відхід від справ політичних і навіть земних у 2014 році!

Після повернення до Києва, охорона Януковича збільшилася в 5 разів. Параноя розвивалася по висхідній. Але 2014-й наближався невблаганно. Що сталося далі - всім добре відомо. Як і те, до чого призвела втеча Януковича до Росії.

На найближчу війну з Росією вказувала безліч знаків. Чого тільки варта історія з білими голубами, яких після молитви за Україну Папа Римський Франциск випустив зі свого вікна. Птахи, які несуть світло, повинні були вирватися в небо на очах у всього світу. Але замість цього тисячі паломників побачили страшну картину, як на них напали чайка і ворон. Потім орнітологи скажуть: «тільки не треба шукати в цьому якісь чорні знаки. У природі це буденна ситуація». Однак більшість повірила - це знак згори!

15 березня 2014 року, «Марш Миру» в Москві, хода на підтримку України. В інтернеті активно обговорюють неприємність, яка сталася з прапором Росії під час одного з виступів. Тоді прапор Росії під поривом вітру просто злетів з древка. Блогери та інтернет-користувачі вважали, що це поганий знак для Росії, і відразу ж згадали інцидент з похоронним вінком, який стався з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Втім, афонські старці говорили і про це. Їхніми устами до нас звертається Бог, а значить - слова старців і є істина. Їхніх пророцтв бояться, але від них нікуди не сховатися. Що ж на їхню думку чекає Україну в майбутньому?

«Україну очікує важкий час, але він триватиме недовго - по Божій волі, судилося створити могутню державу, порівняну з Київською Руссю, бо дух святої Русі знаходиться в Києві, і його пробудили люди. 22 роки - був усього лише летаргічний сон великого народу».

А ось що вони напророкували Росії:

«Росія, не дивлячись на свої прагнення відродитися новою імперією, потерпить крах. Її чекає ізоляція і самодержавство. Але російський правитель протримається на троні тільки 2 роки і піде з ганьбою. Сама Росія продовжить своє існування, але вже без частини земель на півдні і сході. Більшість російських провінцій стануть вільними від опіки Москви і входитимуть у державу російську на правах незалежних територій».

Звичайно, всьому цьому можна і не вірити. Час покаже.

До списку новин