загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

7 вересня в Івано-Франківську відбудеться "Свято хліба"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

7 вересня в Івано-Франківську відбудеться щорічний фестиваль «Свято хліба». Дійство пройде на майдані Шептицького.

Традиційне «Свято хліба» у Івано-Франківську - це виставка-ярмарок хліба, хлібобулочних виробів, солодощів та меду.

В програмі фестивалю, окрім презентування різноманітної продукції, передбачено театралізовані постановки, концертні заходи, унікальні майстер-класи для дітей та дорослих, частування козацькими стравами тощо.

В заході візьмуть участь місцеві підприємства, підприємці – хлібопекарі та кондитери. Кожен учасник матиме свій святково оформлений дегустаційний та презентаційний столи.

Одночасно зі «Святом хліба» на вул. Низовій та Бастіонній площі проходитиме традиційна виставка-ярмарок декоративно-ужиткового мистецтва «Прикарпатський вернісаж», де народні умільці презентуватимуть вироби народного промислу та домашніх ремесел регіону.

Також 7 вересняу одному з виставкових залів фортечної галереї Бастіон розпочне роботу перша у Івано-Франківську постійнодіюча виставка-ярмарок кованих виробів.

До списку новин