загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Гуманітарний коридор" для бійців АТО обстріляли. Поранених віддали росіянам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Гуманітарний коридор, який за закликом президента Росії Путіна був відкритий для відходу українських військ з-під Іловайська, обстріляла російська артилерія.

В результаті обстрілу загинуло близько 100 українських військових з 40-ї, 39-ї, 28-ї батальйонів ЗСУ та залишків 51-ої Волинській бригади, повідомляють джерела ZN.UA. Участь у бою беруть також добровольчі батальйони.

Інформацію про розстріл коридору підтвердив журналіст Назар Вознюк в ефірі 112 телеканалу.

"Я зараз рухаюся в колоні українських військ, яка змінює місце дислокації, пересуваючись вглиб країни. Сьогодні розпочалося активне просування російських військ. Останнє місце, де ми їх могли спостерігати - це було водосховище поблизу Розівки. Колона угруповання військ, що потрапила в оточення під Іловайськом, о 10:00 була розстріляна. Ми поняття не маємо, скільки залишилося в живих, імовірно, близько 20 осіб, але це тільки з однієї групи", - повідомив журналіст.

"Жоден коридор не був наданий, і ситуація плачевна", - додав він.

Водночас командир батальону "Донбас" Семен Семенченко у п'ятницю ввечері повідомив: "Донбасс" не здався, не здалися також 10 бійців з криворіжжя, 23 з кривбасу. Поранених передали російським десантникам під офіцерське слово".

Про обстріл "гуманітарного коридору" Громадському ТБ повідомив також один із бійців "Донбасу" Михайло.

Водночас РНБО не підтверджує інформації про розстріл гуманітарного коридору біля Іловайська.

Спікер Інформцентру РНБО Андрій Лисенко спростував інформацію про сотні загиблих в результаті розстрілу, а також сказав, щоінформація про коридори, відкриті для виведення військових, не розголошується з метою безпеки бійців.

Як відомо, Іловайськ став одним з найскладніших етапів в АТО. В боях за місто був поранений командир "Донбасу" Семен Семенченко, загинули десятки бійців добровольчих батальйонів "Донбас", "Азов", "Шахтарськ", "Дніпро".

До списку новин