загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія більше не стратегічний партнер ЄС – Могеріні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На її думку, дії РФ щодо України йдуть в розріз з попередніми домовленостями.

Політика та військова агресія президента Росії Володимира Путіна зруйнувала стратегічні партнерські відносини з ЄС. Про це заявила новообраний високий представник із зовнішньої та безпекової політики ЄС Федеріка Могеріні в інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sera.

«Цих партнерських відносин більше немає: з цього моменту Росія вже не є стратегічним партнером ЄС», - сказала вона.

На думку Могеріні, дії Росії відносно України йдуть в розріз з попередніми домовленостями, які були оголошені в Женеві, Нормандії та Берліні.

«Путін ніколи не поважав і не бажав виконувати зобов'язання, Він не хотів змін, зате підтримував сепаратистів, особливо в ситуації з малазійським авіалайнером. Відстань між обов'язками і конкретною поведінкою (Путіна - ред.) зараз дуже велика», - підкреслила Федеріка Могеріні.

Вона також сказала, що ЄС продовжить впровадження санкцій проти Росії, оскільки не бачить іншої альтернативи.

«Військова агресія, провокації Росії призводять до того, що Європейська дипломатія не має іншої альтернативи, як ввести подальші санкції - це єдиний інструмент в цій політиці», - сказала Могеріні.

Високий представник із зовнішньої та безпекової політики ЄС переконана, що сьогодні кожна країна повинна самостійно вибирати своє європейське майбутнє, не дивлячись на те, подобається це Росії чи ні, і чи може це шкодити її інтересам.

Як відомо, президент Європарламенту Мартін Шульц вважає, що дії Росії в Україні вимагають адекватної відповіді з боку ЄС.

«Ми вже почали санкції на фінансовому, енергетичному, торговому рівнях, думаю, нам слід посилити санкції, щоб інша сторона зрозуміла, що це - дуже серйозно» - сказав він журналістам в суботу в Брюсселі перед початком засідання Європейської Ради.

До списку новин