загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія готується до війни з НАТО, - російський журналіст

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Російський політолог і журналіст Олександр Морозов розповів, як у Росії готуватимуть громадську думку про необхідність війни

"Росія зараз знаходиться в стані, коли вона готується до уявної війні з НАТО. Це буде нова така історія", - сказав він в ефірі Еспресо.TV.

"Буде сесія НАТО в Уельсі, і в зв'язку з цим буде неймовірний підйом мілітаризму в Росії, будуть говорити, що НАТО на нас нападає тощо, і навряд тут можна буде очікувати громадянського підйому", - сказав він. І додав, що й саме російське суспільство налаштоване на війну.

"Російське громадянське суспільство збирається цькувати останніх діячів культури, що залишилися і чинять опір мілітаризму. Ось Улицька виступила, Акунін виступив, "17 друзів хунти" показане кіно по телевізору. У Росії по телевізору хвиля агресивної риторики. Це громадянське суспільство, яке гостро хоче військового конфлікту, боротьби, в якій воно хоче себе показати в ролі яскравого історичного персонажа.

До весни 2015 немає жодних шансів на те, щоб сталося якесь громадське зрушення. Доведеться жити в умовах мілітаризму російському суспільству", - зазначив Морозов.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2C4lV_pCxA

До списку новин