загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні почнуться реверсні поставки газу зі Словаччини в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вартість реверсу становить 360 доларів за одну тисячу кубометрів.

Комерційні поставки газу в Україну із Словаччини в реверсному режимі по реконструйованому трубопроводу Вояны-Ужгород почнуться 2 вересня, запланований обсяг поставок - 27 мільйонів кубометрів газу на добу, повідомив представник оператора газотранспортної системи Словаччини - компанії Eustream Ваграм Чугурян.

"Офіційний початок комерційних поставок газу в Україну в реверсному режимі по трубопроводу Вояны-Ужгород заплановано на 12 годин 2 вересня, - сказав Чугурян. - Згідно з планом, з цього дня обсяг поставок повинен скласти 27 мільйонів кубометрів газу на добу або близько 10 мільярдів кубометрів газу на рік".

За даними ЗМІ, вартість газу за реверсним поставкам із Словаччини - 360 доларів за одну тисячу кубометрів. Як повідомлялося раніше, "Укртрансгаз" успішно завершив тестову прокачування палива зі Словаччини в Україну за новим маршрутом Вояны-Ужгород. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook глава правління НАК Нафтогаз України Андрій Коболєв.

"Вояни-Ужгород: тестове прокачування газу на планову потужність 27 мкм/д (27 млн куб м на добу - ред.) завершена успішно", - написав він у ніч на суботу, 30 серпня. Тестові випробування для визначення можливих обсягів прокачування газу зі Словаччини в Україну почалися 16 серпня.

" Укртрансгаз" і словацька компанія Eustream підписали меморандум про взаєморозуміння щодо забезпечення реверсних поставок газу в Україну по газопроводу Вояны - Ужгород 28 квітня 2014 року. Потужності реверсу складають максимум 27 мільйонів кубометрів на добу (10 мільярдів кубометрів на рік), які Україна забронювала до кінця 2019 року.

Очікується, що з березня 2015 року постачання газу буде на безперервній основі.

До списку новин