загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна, РФ і ЄС готуються до тристоронньої міністерської зустрічі щодо Угоди про асоціацію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зустріч запланована на 12 вересня.

Україна, Росія та ЄС продовжують консультації щодо Угоди про асоціацію. Про це повідомляє Представництво РФ при Євросоюзі.

«1 вересня 2014 в Брюсселі відбувся черговий раунд тристоронніх експертних консультацій Росія - ЄС - Україна, присвячених питанням можливого негативного впливу дії Угоди про асоціацію ЄС-Україна на російську економіку і торгово-економічні відносини Росії з Україною. Розглядалися питання санітарного та фітосанітарного контролю, технічного регулювання та митного співробітництва, енергетики та доступу російських товарів на ринок України та українських товарів на російський ринок.

Російська делегація на чолі із заступником Міністра економічного розвитку Російської Федерації А.Е.Ліхачова включала в себе представників зацікавлених російських міністерств і відомств. Консультації є підготовчим етапом майбутньої 12 вересня 2014 тристоронньої міністерської зустрічі Росія-ЄС-Україна», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 серпня за закритими дверима в Мінську в рамках саміту МС - Україна пройшла зустріч Порошенка і Путіна. Переговори велися близько двох годин. Зустріч в двосторонньому форматі - перша для обох президентів.

На зустрічі обговорили весь спектр російсько-українських відносин, у тому числі економічна взаємодія. Говорили і про наболіле газове питання - Росія і Україна домовилися відновити діалог з енергетики.

Обидва лідери зійшлися на тому, що контактна група по Україні має якнайшвидше відновити свою роботу. Крім того, досягнуті деякі домовленості з доставки гуманітарної допомоги в східні регіони.

Однак перемир'я в Україні на зустрічі Путіна і Порошенко не обговорювалося. У МЗС Білорусії повідомили, що контактна група з врегулювання української кризи збереться найближчими днями в Мінську.

До списку новин