загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Ужгороді стартував благодійний книжковий ярмарок на підтримку АТО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У середу, 3 вересня, у приміщенні ректорату Ужгородського національного університету розпочав роботу благодійний книжковий ярмарок, кошти з якого підуть на підтримку закарпатських військових, які служать у зоні проведення АТО.

Ідейними натхненниками та організаторами благодійної акцій виступили доцент кафедри політології та державного управління Іван Стряпко з дружиною.

«Один день я уже волонтерив, тому знаю, наскільки важко збирати ці гроші. Тому і спробували провести таку акцію. Ми подивимось, як у нас підуть справи, скільки коштів ми зможемо зібрати, і тоді вже думатимемо про продовження», — розповів Іван Стряпко.

На ярмарку представлений найрізноманітніший асортимент книг: від колоїдної хімії до історії мистецтва та античної філософії. Збирали книги, в основному, викладачі УжНУ, до яких особисто звертався Іван Стряпко. Долучилися також видавництва та закарпатські письменники.

Працюватиме ярмарок два дні, із 10 до 16 години, тому всі бажаючі ще мають можливість поповнити свої бібліотеки та долучитися до благодійної справи. Окрім того, завтра, о 14 годині, відбудеться й зустріч із Мирославом Дочинцем.

До списку новин