загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія намагається перешкодити реверсу газу з Європи в Україну – ЗМІ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Офіційна Москва намагається перешкодити своїм європейським споживачам реекспортувати газ в Україну, щоб положення Києва стало ще складніше.

Подібні погрози від РФ стали надходити представникам країн-членів Євросоюзу якраз напередодні їхньої зустрічі у понеділок, інформує Financial Times.

"В Європі дипломати та представники бізнесу кажуть, що Газпром може скоротити обсяги експортованого газу – щоб у ЄС просто не було зайвого палива для реверсу в Україну. "Вони цілком прямо говорять про це", – відзначає один з послів ЄС. Подібні обмеження можуть викликати дефіцит газу не тільки в Україні, але і в самій Європі", – йдеться в повідомленні.

У свою чергу, офіційний представник Газпрому Сергій Купріянов стверджує, що ні про які обмеження поставок він не чув.

Європа вже стикалася з припиненням поставок газу з Росії, в 2006 і 2009 роках. Після цього вона зайнялася наповненням сховищ, і зараз набагато краще підготовлена до можливих перебоїв, відзначають фахівці.

"Однак Росія сама зацікавлена в тому, щоб її вважали надійним партнером. Інакше ЄС знайде собі інших постачальників", – переконаний єврокомісар з торгівлі Карл де Гюхт.

До списку новин