загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Казахстан заявив про вихід з Митного союзу – Назарбаєв

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Митний союз більше не є головною економічною метою Казахстану і країна може в будь-який момент припинити членство в ньому. Про це повідомив президент республіки Нурсултан Назарбаєв, передає новину "Преса України".

За його словами, вихід республіки Казахстан може відбутися в будь-який момент, якщо Росія чи Білорусь стануть порушувати правила які прописані в договорах.

"Я не допущу того, щоб Казахстан перебував у складі тієї організацій, що становить загрозу для незалежності та територіальної цілісності держави", - зазначив Назарбаєв.

Президент додав, що незалежність Казахстану є важливим етапом, завдяки якому республіка розвивається і набирає вагу на міжнародній політичній та економічній арені.

"Перш за все, потрібно цю незалежність захистити і не допустити ні найменшої можливості спробувати зробити замах на неї", - наголосив Назарбаєв.

Як повідомляють казахстанські видання, поки що невідомо, чи втілить в життя свої наміри Назарбаєв.

Адже слова президента РФ Володимира Путіна "Казахстан ніколи не був державою" - дуже обурили Назарбаєва.

Крім того, Президент Казахстану упевнений, що кровопролиття в Україні більше не може продовжуватися. Про це він заявив під час мінської зустрічі з Президентом України Петром Порошенком.

Нагадаємо, що у 1995 році керівники Росії, Білорусі, Казахстану, а трохи пізніше - Киргизії, Узбекистану і Таджикистану підписали перший договір про створення Митного союзу, який згодом трансформувався в ЄврАзЕС.

До списку новин