загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Львів’яни літнього віку мандрували Стрийським парком

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для львів’ян літнього та похилого віку, що перебувають на соціальному обслуговуванні Львівського міського територіального центру, організували та провели екскурсію Стрийським парком. Дідусі та бабусі довідались історію одного із найстаріших парків Львова, пам’ятки садово-паркового мистецтва національного значення, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«В ході зустрічі кожен пригадував історії життя, пов’язані з Стрийським парком. Дідусі та бабусі декламували вірші, співали стародавні пісні та насолоджувались приємним спілкуванням, адже осінь – пора поетичного натхнення та спогадів. Цікавим захід був тим, що екскурсію парком провела поетеса М. Горбик, яка є клієнтом Львівського міського терцентру та бере активну участь у культурних заходах, які ми організовуємо», – повідомила культорганізатор Львівського терцентру Віра Костецька.

Нагадаємо, що нещодавно львів’янам презентували новий центр дозвілля для літніх громадян при Храмі Всіх Святих Українського Народу (вул. С. Петлюри, 32).

«Організація дозвілля для одиноких львів’ян похилого віку є невід’ємним елементом в процесі їх соціалізації. Даючи можливість спілкування, пізнання нового, участі в колективних заходах, ми створюємо умови для покращення емоційного стану та духовного насичення їх життя», – розповів директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

До списку новин