загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До 200 агентів російської ФСБ "розхитують" валютний ринок України – Гонтарева

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Різкі стрибки курсу валют на міжбанку голова Нацбанку назвала спекулятивними та провокативними.

Прогнозувати, яким має бути курс долара в Україні, нині не можливо через бойові події на Донбасі, різні спекуляції та провокації на валютному ринку.

Про це сказала голова Нацбанку Валерія Гонтарева, передає finance.liga.net.

"Треба чітко розуміти, що у нас немає більше фіксованого курсу гривні. Але падіння гривні на абсолютно смішних обсягах міжбанківських торгів - це не плаваючий курс. Плаваючий курс ніякого відношення до панічної поведінки на міжбанку не має. Панічних настроїв і атак на нашу валюту буде ще дуже багато. За інформацією глави СБУ Валентина Наливайченка, близько 200 агентів російської ФСБ працюють на "розхитування" валютного ринку України. Але ми повинні створити таку інфраструктуру ринку, щоб Національний банк не витрачав свої резерви на упокорення панічних настроїв", - наголосила Гонтарева.

Вона уточнила, що коли курс долара на міжбанку підскочив до 13,6 грн, то з'ясувалося, що це було викликане лише однією угодою в розмірі 50 тис. доларів. Відповідно паніка з'явилася на порожньому місці.

Нагадаємо, раніше Нацбанк обіцяв, що у вересні курс долара буде не вищим за 13 гривень.

До списку новин