загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна розпочала будівництво «Стіни» вздовж кордону з Росією

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна розпочала будівництво «Стіни» вздовж кордону з Росією. Як повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Facebook, за дорученням президента України Петра Порошенко «розпочато виконання першочергових робіт щодо фортифікаційного обладнання та встановлення систем інженерного загородження на визначених рубежах».

«Заплановано створити два оборонних рубежі, основним призначенням є недопущення проникнення на територію України противника. Основний обсяг робіт становить близько півтори тисячі кілометрів траншей та ходів сполучення, понад вісім тисяч окопів для техніки, понад чотири тисячі бліндажів та створення 60-кілометрового невибухового загородження», – мовиться у повідомленні.

5 вересня український уряд затвердив запропонований Державною прикордонною службою проект «Стіна». Як повідомив тоді прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, проект, зокрема, передбачає захисні укріплення у вигляді металевої сітки висотою два метри. Зверху буде натягнутий колючий дріт, по деяких частинах якого проведуть електричний струм. Раніше з ініціативою зведення «реальною державного кордону» між Україною і Росією виступав голова облдержадміністрації Дніпропетровської області Ігор Коломойський.

Міністр фінансів України Олександр Шлапак минулого тижня заявив, що наразі немає точних розрахунків щодо будівництва стіни на кордоні з Росією. За попередніми оцінками Держприкордонслужби, для виконання проекту потрібно п’ять-сім місяців.

До списку новин