загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Особливий статус частини Донбасу не загрожує Україні – Порошенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Питання безпеки та стратегії розвитку України залишаться в руках центральної влади.

Особливий статус окремих регіонів Донбасу не загрожує територіальній цілісності України. Про це сказав президент України Петро Порошенко, виступаючи на відкритті щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

"Ми вивчили польський досвід децентралізації, використовуємо його і можу вас запевнити, що жодної загрози цілісності країни особливий статус Донбасу не несе. Це всього лише передача більшої влади на місця. Питання безпеки та стратегії розвитку при цьому залишаться в руках центральної влади. Але для цього потрібно провести місцеві вибори в Донбасі, щоб на місцях були люди, з якими можна розмовляти", - сказав Порошенко, слова якого наводить кореспондент ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, уповноважений президента України з мирного врегулювання в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко заявила, що особливий статус деяких районів Донецької та Луганської областей передбачатиме більше економічних і гуманітарних прав для деяких районів двох областей.

До списку новин