загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві запроваджується Єдиний рахунок за житлово-комунальні послуги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З середини вересня у столиці запроваджується нова форма Єдиного рахунку за житлово-комунальні та інші послуги. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

«Новий платіжний документ складається з п’яти блоків, у кожному з яких чітко визначений вид послуги та підприємство, відповідальне за її постачання», – пояснив він.

До переліку цих послуг увійшли: утримання будинків та прилеглої території, а також газопостачання, яке здійснюють житлово-експлуатуючі організації; холодне водопостачання та водовідведення, а також гаряче водопостачання та водовідведення.

«Цього року запроваджено принципово нові взаємовідносини у житлово-комунальній сфері – споживачі та постачальники послуг переходять на роботу в форматі прямих договорів. У цьому контексті дуже важливо захистити інтереси мешканців та створити оптимальні умови взаємодії з виконавцями комунальних послуг, якими  законодавчо визначені тепло- та водопостачальні підприємства», – пояснив Петро Пантелеєв.

На звороті кожної нової платіжки, яку отримуватимуть мешканці, буде розміщена детальна інструкція. Отримати додаткову інформацію можна також на офіційних сайтах Київської міськдержадміністрації, КП «Головний інформаційно-обчислювальний центр», а також, звернувшись до Контактного центру Києва за коротким номером: 15-51.

Довідково

10.04.2014 року Верховна Рада України ухвалила Закон №1198-VII «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення розрахунків на енергоносії».

Відповідно до цього закону виконавцем послуг:

- з централізованого опалення та послуг з централізованого постачання гарячої води є теплопостачальна організація.

- з централізованого постачання холодної води та послуг з водовідведення є суб’єкт господарювання, що здійснює господарську діяльність з централізованого водопостачання та водовідведення.

До списку новин