загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Яценюк розповів, що Україна робитиме під час "паузи" з виконання угоди про асоціацію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На думку прем'єра, влада зможе провести необхідні реформи.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прокоментував відкладення виконання угоди про асоціацію та заявив, що за цей час українська влада проведе всі необхідні реформи.

"Це хороша для нас угода. ЄС відкриває для нас свої ринки, а ми не повністю відкриваємо свої для товарів з ЄС. Цей період, який нам дається, дозволить Україні підготуватися і провести реформи", - заявив глава Кабміну під час виступу на форумі YES.

Також він наголосив на тому, що після того, як Україна та ЄС синхронно ратифікують угоду про асоціацію, "уряд і президент впровадять кожне слово з цієї угоди".

Читайте також:

До списку новин