загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Лавров чи не вперше визнає помилки Росії в подіях останнього часу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Напевно, помилки були з обох сторін, але ми, принаймні, намагаємося бути чесними.

 

Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, передає ИТАР ТАСС.

«Коли ефір, інтернет та друковані ЗМІ заповнені антиросійською пропагандою, здебільшого грубою, брехливою, безпардонною, складно очікувати іншого результату. Наші телеканали в Україні заглушені, будь-яка інформація подається однобоко, тенденційно. Але це не означає, що всім вдалося промити мізки, – вказав глава МЗС РФ. – Я спілкуюся з українцями, зустрічався з біженцями з Луганська, Донецька і не з чужих слів знаю, що в Києві теж є чесні політики, зацікавлені в припиненні нагнітання істерії».

У той же час, відзначив він, деякі сили зацікавлені в тому, щоб посіяти ворожість між двома сусідніми країнами.

«Декому дуже не хочеться, щоб відновилося історичне братство і єдність росіян і українців, – продовжив він. – Напевно, помилки були з обох сторін, але ми, принаймні, намагаємося бути чесними, не вдаємося до прямої брехні і не використовуємо подвійні стандарти...»

До списку новин