загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Голландії випустили кулінарну книгу з приготування комах

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожна людина може опинитися в ситуації, коли звична їжа закінчилася і для виживання необхідно робити рішучі дії. Яких комах можна вживати в їжу і як їх правильно готувати, вирішили розповісти голландські вчені в «Кулінарній книзі комах».

Співробітники університету Вагенінгена професори Арнольд Ван Хойс, Хенк ван Гурп і Марсель Діке розповіли про різноманіття перших, других страв і десертів, які можна приготувати з поширених видів комах. Способи термічної обробки дозволяють надати м’ясу комах смак, що перевершують яловичину, свинину, курятину та інші звичні людині види м`яса. Вчені відзначають, що м’ясо комах є винятково корисним – в ньому більше протеїну, ніж у м’ясі тварин. До слова, розводити комах у сучасних умовах значно простіше, ніж худобу, що відкриває перед фахівцями широкі перспективи.

Зауважимо, що голландський уряд регулярно виділяє кошти на проведення досліджень зі способів розведення комах та вживання їх у їжу. Так що кулінарна книга – ще й спосіб популяризації нових продуктів, незвичних для пересічного жителя Землі, але виключно цінованих гурманами.

До списку новин