загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко на таємному засіданні Ради розповів про шокуючу статистку війни на Сході – ЗМІ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутатів вразили дані про кількість знищеної техніки та полонених.

Народні депутати на умовах анонімності розповіли подробиці таємного засідання Верховної Ради – президент України Петро Порошенко повідомив їм про кількість знищеної техніки, полонених та загиблих.

Віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський заявив про те, що двері Ради вирішили закрити для журналістів, аби заслухати головнокомандувача Збройних сил Віктора Муженка про ситуацію у зоні АТО. Сумну та шокуючу статистику наводив і Порошенко, який прибув на засідання.

 

Зокрема один з депутатів фракції "УДАР" заявив, що, за словами президента, Україна втратила у боях більше половини своєї військової техніки, пише видання "Новое время".

"Сказав, що 58% української військової техніки знищено. Ще була інформація про загиблих, дезертирів і полонених, яку я не хочу навіть озвучувати, щоб не деморалізувати суспільство", - розповів журналістів один з ударівців.

Інший депутат, який також не побажав називати свого імені, озвучив кількість полонених бійців, яку депутатам повідомили у парламенті.

 

"Президент сказав, що за чотири дні в полон потрапили майже дві тисячі наших військових", - заявив політик.

Порошенко прибув до Ради, аби вмовити депутатів проголосувати за закони про статус частини Донбасу і амністію бойовиків. Він попросив народних обранців "почути його і зупинити війну", додавши, що в іншому випадку втратять половину України.

Як повідомлялося раніше, днями у Раді з'явилися законопроекти про скасування особливого статусу Донбасу та амністії бойовиків

До списку новин