загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Порошенко пояснив, на кого з сепаратистів пошириться амністія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Президент України Петро Порошенко заявив, що ті з сепаратистів на Донбасі, хто скоїв тяжкі злочини, не потраплять під дію закону про амністію, ухваленого 16 вересня. Про це він сказав в інтервʼю українським телеканалам, оприлюдненому в неділю.

«Ті, хто скоїв навмисне вбивство, ті, хто вбивав українців, не підпадають під амністію. Ті, хто скоював теракти, створював терористичні організації, збивав літак, мародерствував, ґвалтував, знущався над полоненими, знущався над загиблими – низка статей, передбачених у Кримінальному кодексі, ніякого шансу потрапити під амністію не мають», – зазначив президент.

«Для того, щоб мати право скористатися амністією, ти маєш здати зброю і зареєструватися. Це – абсолютно прозора міжнародна практика», – додав глава держави.

16 вересня Верховна Рада у закритому режимі ухвалила два закони щодо Донбасу: про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей та про амністію «учасників збройних формувань» і членів самопроголошених «органів» у Донецькій та Луганській областях, які складуть зброю, звільнять людей із полону, а також залишать зайняті приміщення.

До списку новин