загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мешканці Донбасу з російськими паспортами зможуть перебувати в України лише 90 днів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Жителі Донбасу, які отримають російські паспорти, будуть жити за правилами перебування російських громадян на території України.

Про це заявив президент України Петро Порошенко.

Порошенко заявив, що після того, як тільки відновиться українська влада на окупованих територіях, кожен повинен визначитися. Він зазначив, що "ніхто не буде переслідувати за те, що ти взяв російський паспорт, але живи тоді як російський громадянин. На українських теренах, ти можеш жити, але ти маєш термін 90 днів. Далі ти повинен отримати дозвіл на постійне проживання: ти не голосуєш, що не впливаєш, це твоє право ", - заявив Порошенко.

Він підкреслив, що "українське законодавство не дає можливості подвійного громадянства".

"Хто хоче брати російський паспорт - це його громадянський вибір, але в Україні він буде жити за законами України", - зазначив президент.

Нагадаємо, терористи примусово видають паспорти громадян Росії жителям підконтрольних районів.

До списку новин