загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Останній "гумконвой" з РФ привіз терористам боєприпаси і засоби зв'язку - ІС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Керівництво бойовиків має намір берегти техніку і озброєння, оскільки в найближчому майбутньому поставки з Росії можуть припинитися.

Росія продовжує активно озброювати терористів "ДНР" і "ЛНР". Про це у своєму Facebook повідомив керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Зокрема, Тимчук заявив: "Відзначено прибуття з Росії станцій РЕБ (радіоелектронної боротьби - ред.) та радіотехнічної розвідки. Дані станції укомплектовані штатними російськими фахівцями і охороняються виключно російськими військовослужбовцями. Переміщуються виключно ночами, ретельно маскуються, параметри роботи станцій місцевим терористам не повідомляються. Частина техніки прибула разом з т.зв. "гуманітарним конвоєм" з Росії".

Він також зазначив, що з останнім "гуманітарним конвоєм" з РФ на Донбас прибутку боєприпаси, які розвантажуються на складах як "ДНР", так і "ЛНР".

"В районі н.п.Сніжне і Красний Луч розгортаються "тилові органи" (склади, ремонтні майстерні тощо). Там же створено перевалочні бази. Частина вантажів, що прибувають з Росії (в основному, боєприпаси, амуніція і спорядження), переправляються далі в район н.п. Тельманове і далі на південь. Через Новоазовськ з РФ прибуває важка техніка і озброєння", - підкреслив Тимчук.

Він також підкреслив: "Одночасно керівництво "ДНР" і "ЛНР" висуває до бойовиків жорстку вимогу берегти техніку і озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік ОВТ з Росії припиниться, і російським військовим командуванням запропоновано "Новоросії" створювати власну ремонтну базу".

Як відомо, 20 вересня на Донбас прибув третій "гуманітарний конвой" з Росії. Як і два попередніх, третій конвой перетнув кордон самовільно, без перевірки вантажу українською стороною.

Відзначимо, в РНБО заявили, що Україна не отримала жодних офіційних даних про склад і маршрут третього "гуманітарного конвою" з Росії, а також про його вміст.

//www.youtube.com/watch?v=hhmLLLSAGXM

До списку новин