загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Росія вимагає від України нереального – Фюле

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Російська інтерпретація Угоди між Україною та ЄС з паралельного світу, заявив єврокомісар.

Вимоги Росії щодо Угоди Євросоюзу з Україною виходять за рамки досягнутих раніше тристоронніх домовленостей, заявив The Wall Street Journal європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Штефан Фюле.

"Ви можете порівняти тексти. Ми можете зіставити текст домовленостей з Росією і російську інтерпретацію цих угод, щоб зрозуміти, що ця інтерпретація відноситься до іншого, паралельного світу, – сказав він. – Ми готові вирішувати реальні питання і проблеми, знаходити реальні рішення. Росіянам треба відмовитися від цієї віртуальної реальності".

Минулого тижня в Єврокомісію направив лист міністр економічного розвитку Олексій Улюкаєв. За його власними словами, в листі йдеться, по-перше, про необхідність юридичного оформлення досягнутих раніше тристоронніх домовленостей на рівні рішення ради міністрів ЄС та акту Верховної Ради України, по-друге, що "повзуча" імплементація угоди буде розглядатися Москвою як порушення домовленостей.

На думку Брюсселя, домовленості з Москвою передбачають, що повинна бути відкладена реалізація до 2016 року тільки деяких частин угоди з Україною, в той час як російська сторона висуває більш широкі вимоги. Крім того, Москва, пише газета, пропонує почати переговори про внесення поправок в саму угоду. Брюссель наполягає на тому, що текст угоди є остаточним.

Як повідомлялося, 12 вересня на тристоронній міністерській зустрічі в Брюсселі, Україна, Росія та ЄС досягли домовленості, що реалізація торгової частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС буде відкладена до кінця 2015 року. При цьому ЄС продовжить на цей період скасування імпортних мит на українські товари.

16 вересня український парламент ратифікував Угоду про асоціацію з ЄС, на наступний день кабінет міністрів затвердив план імплементації цього документа.

Москва заявила, що чекає від Києва документального підтвердження готовності слідувати домовленостям про відстрочку імплементації тих положень Угоди про асоціацію з ЄС, які викликають стурбованість Москви.

22 вересня було опубліковано постанову уряду РФ, згідно з якою Росія збільшить мита на українські товари через десять днів після початку процесу реалізації Києвом угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Улюкаєв заявив, що, якщо Україна документально оформить рішення про відстрочення реалізації частини угоди, російська сторона не застосовуватиме постанову уряду про підвищення мит на українські товари.

До списку новин