загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Міжнародні суди не прийматимуть позови проти України від «громадян» Пушиліна, - ескперт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Заяви терористів про те, що вони будуть судитися через невиплатою Україною пенсій є популізмом та ознакою їхньої юридичної неграмотності.

Про це в ефірі Еспресо.TV заявила кандидат юридичних наук Анна Маляр.

За її словами, є певні умови подання до Європейського суду, які терористи не виконають. Зокрема, це необхідність вичерпати всі можливості національного права. Як зазначила Моляр, громадяни України спочатку мають звернутися в українські інстанції, а потім може бути ЄСПЛ. При цьому ЄСПЛ не розглядає порушення національного законодавства, а лише порушення конвенції з прав людини.

«До Верховного суду не може звернутися «ДНР» чи «ЛНР» бо Верховна Рада визнала їх терористичними організаціями,  тому повинні звертатися самі громадяни», - зазначила Маляр, додавши, що навіть, якщо один з лідерів терористів та ініціатор судових позовів Денис Пушилін знайде громадян, які позиватимуться до ЄСПЛ, Європейський суд все одно ці скарги не розглядатиме.

«Тобто, якщо вони говорять зараз, що хочуть звернутися до Европейського суду, то це піар або популізм», - підсумувала Маляр.

https://www.youtube.com/watch?v=YrgVAk0gaw0

До списку новин