загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Козероги в старості поводяться як діти, а Тельці набирають зайву вагу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З роками ми не стаємо молодшими, старість рано чи пізно наздоганяє кожного. Але різниця в тому, як саме ми будемо старіти, є, стверджують астрологи.

Читайте нижче, як зустрічають свій кордон похилого віку різні знаки зодіаку.

Овни воліють не помічати власного віку. Вони живуть одним моментом і не думають, що їх чекає завтра. Їх бадьорість духу підтримує в них величезну енергію молодості до самого похилого віку. Може, років в 60 Овен і не буде носити "косуху", але ось захоплюватися мотоциклами не перестане. Причому робитиме це з тим же завзяттям і шаленою енергією, що і раніше.

Тельці обожнюють як слід поїсти, часом навіть занадто - за цієї причини з віком вони нерідко набирають чимало зайвої ваги. З роками вперті Тельці стають ще менш гнучкими створіннями - як в психологічному сенсі, так і фізично. Тим не менш, у них гарна витривалість, і навіть незважаючи на хворобу, жити вони будуть, швидше за все, дуже довго.

Близнюки намічають в юності цілі і поступово йдуть вперед, зовсім не збираючись з роками сповільнюватися. Не варто сподіватися, що Близнюк з роботи прийде додому раніше. Навіть у літньому віці ви не побачите їх відпочиваючими перед каміном. Їхній ріст у кар'єрі буде тривати до самої пенсії і, якщо буде можливість, ще довго після її настання.

Раки можуть бути двох видів: ті, хто не подорослішає ніколи, і ті, хто любить в старості піклуватися про оточуючих, немов Мати Тереза. Раку, як і Леву, дуже хочеться, щоб всі оточуючі поважали його "благородні сивини". З Раків можуть вийти відмінні "класичні" дідусі і бабусі, якими їх хоче бачити більшість онуків.

Леви поблажливі й поважні за своєю природою, з роками це буде проявлятися все сильніше. До старості це вже досить спокійні, досвідчені, величаві особистості. Їм буде все більше хотітися загальної поваги, авторитету, іноді навіть поклоніння, а також служити основним взірцем для наслідування - саме з цієї причини вони намагатимуться досягти головних життєвих цілей і якомога раніше стати розсудливими.

Багато хто з Дів з віком починають все більш негативно сприймати навколишній світ, особливо якщо дозволять непомірній схильності до зайвої критичності втратити контроль. Вони обожнюють підтримувати себе у відмінній формі і доброму здоров'ї, постійно знаходяться на шляху вдосконалення своєї мозкової діяльності, тому зустрічають старість, як правило, підтягнутими джентльменами і леді, нехай і суворими, але дуже розумними.

Терезів завжди турбує зовнішність, тому вони спробують піти на будь-які заходи, щоб запобігти як можна довше появі зайвих кілограмів і зморшок на обличчі. Як правило, їм це вдається. І навіть у вісімдесят років Терези будуть переконувати оточуючих, що їм ще й сорока немає.

Скорпіони стають до старості величними і представницькими. Вони люблять думати про себе, немов про філософів, які накопичили з роками досить мудрості, та й насправді це так. Але, на жаль, літні Скорпіони дуже часто стають надто зацикленими на особистих переконаннях і цілях, аж до нав'язливості і упертості.

Як і Овни, Стрільці всіма силами не бажають думати про старість. Часом навіть настільки, що у них це перетворюється на нав'язливу думку, і вони починають дошкуляти оточуючим питаннями про власний приблизний вік, сподіваючись отримати пару-трійку компліментів. Втім, дані компліменти зазвичай завжди виправдані, адже Стрільці, незважаючи на своє небажання доглядати за собою, примудряються зберегти сексапільність і привабливість до глибокої старості.

Козеріг - знак, який багато в чому асоціюється з часом, оскільки їм управляє Сатурн - планета, яка і відповідає за час і його перебіг. Але що цікаво - для Козерогів час ніби тече у зворотньому напрямку. Козероги вже народжуються "маленькими старими", серйозними не по роках, мудрими і відповідальними, але в їх характері по мірі дорослішання додається все більше дурощів і хлоп'яцтва, і Козероги до старості вже поводяться як абсолютні діти.

У Водоліїв досить сильний вплив Сатурна, тому в дитинстві вони, як і Козероги, дуже серйозні. З роками до Водоліїв приходить все більша ексцентричності, вони перестають піклуватися про те, що думають про них оточуючі, і в 80 років можуть вести себе так, як їм заманеться.

Риби панічно бояться старості. Щодо того, що ще стільки не прожито і не виконано! Саме по цій причині Риби часто знаходять час на те, щоб підвести підсумки етапів власного життя, підраховувати накопичення, порівнювати баланси. А адже чим менше Риби хвилюватися будуть на цей рахунок, тим довше і щасливіше проживуть, адже ніщо так не скорочує і пригнічує в життя, як постійне занепокоєння.

До списку новин