загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Слідчий комітет Росії закидає українським силовикам «геноцид»

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти міністра оборони України, начальника Генерального штабу, командира 25-ї бригади і керівників 93-ї бригади Збройних сил України. Про це йдеться в повідомленні російського відомства.

За цим повідомленням, справу порушено стосовно Валерія Гелетея, Віктора Муженка, «командира 25-ї бригади збройних сил України Олега Мікаса, а також інших, поки невстановлених осіб з числа командирів 93-ї бригади ЗСУ та ряду вищих посадових осіб з числа військового керівництва України».

Росіяни закидають українським військовим «організацію вбивств, застосування заборонених засобів і методів ведення війни і геноциду», звинувачують в «умисному порушенні» Конвенції 1948 року «Про попередження злочину геноциду і покарання за нього» та інших міжнародно-правових актів.

Також російські слідчі вважають, що українські військові «віддавали накази з метою повного знищення національної групи російськомовних осіб, що проживають на території самопроголошених Луганської та Донецької народних республік».

Саме на українських військових росіяни покладають відповідальність за загибель «понад трьох тисяч цивільних осіб», поранення більш як п’яти тисяч громадян, руйнування житла і об’єктів інфраструктури.

Водночас Слідчий комітет Росії не порушив жодної справи проти проросійських бойовиків і російських військових за застосування ними, в тому числі і проти мирного населення Донбасу, установок залпового вогню та інших видів зброї, викрадення та катування людей.

До списку новин