загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Сумах відкрився новий університет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Учора у Сумах відкрився новий навчальний заклад - «Університет третього віку», студентами якого будуть виключно літні люди.

Проект «Університет третього віку», який проводиться з 2011 року, носить не стільки освітній, скільки соціальний характер. Навчання спрямоване в першу чергу на підвищення соціального комфорту старшого покоління в сучасному суспільстві, підняття рівня їх функціональної грамотності та соціальної компетентності, що, в свою чергу, сприяє формуванню в масовій свідомості позитивного образу старості.

Усі бажаючі можуть оволодіти знаннями за декількома напрямками, адже в «Університеті» функціонують вісім факультетів: «Культури і мистецтва», «Основ медицини та здорового способу життя», «Правових знань», «Сучасних технологій», «Геронтопсихології», «Садівництва та городництва», «Народознавства та фольклору» та «Група здоров’я».

Навчання на факультетах відбувається тільки за бажанням слухача – без перевірки отриманих знань і вмінь. Вступні іспити та студентські квитки не передбачені. В кінці навчального року, а він триває з 1 жовтня по 15 травня, всі «студенти» отримають сертифікат про навчання в «Університеті третього віку», минулого року таких було 278 осіб.

До списку новин