загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Україна офіційно розірвала угоду з Росією щодо будівництва моста через Керченську протоку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет міністрів України розірвав угоду з Російською Федерацією про спільне будівництво транспортного переходу через Керченську протоку. Про це на брифінгу заявив міністр Кабінету міністрів Остап Семерак.

За відповідне рішення на сьогоднішньому засіданні проголосував Кабінет міністрів України. Раніше анонсувалося, що відповідну доповідь представить міністр інфраструктури Максим Бурбак. Як зазначив член уряду Остап Семерак, для того щоб розірвати угоду, українська сторона за півроку направила відповідне дипломатичне повідомлення.

«Згідно з нормами цієї угоди, ми повинні були за півроку до дня розірвання направити дипломатичні повідомлення. Ми це зробили, і тепер абсолютно спокійно цю угоду розірвали, сьогодні прийнявши це рішення на засіданні уряду», - зазначив Семерак.

Семерак також підкреслив, що Кабмін одразу ж після свого призначення в березні прийняв відповідне рішення, але тільки зараз воно набуло чинності.

«Я переконаний, що Росія нам не брат, і не далекий родич, і навіть не доброзичливий сусід. І ніяких спільних проектів, які могли б створити коридор дружби, не буде до завершення анексії Криму і конфлікту, в якому російські війська беруть участь на території України», - додав міністр.

Угоду щодо будівництва керченського мосту Росія і Україна уклали у квітні 2010 року, тоді планувалося, що він буде добудований до початку Олімпійських ігор у Сочі. За нинішніми оцінками кримської окупаційної псевдовлади, міст можуть добудувати лише до 2018 року, з цією датою також пов'язують закінчення так званого «перехідного періоду». Зараз вартість будівництва мосту оцінюють у 247 мільярдів рублів, які Росія планує виділити з федерального бюджету.

В даний час з Росії до анексованого півострова можна дістатися тільки на поромі, де регулярно виникають черги.

До списку новин