загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До Рівного на Покрову з’їдуться лірники з усієї країни

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цьогоріч на рівнян чекає особливе відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день, 14 жовтня, відбудеться фестиваль «Лірницька Покрова у Рівному». Про це повідомляє кореспондент ERVE.UA.

До Рівного приїде чимало відомих музикантів-лірників з Різних міст України, зокрема тарас Компанійченко та Михайло Хай з Києва, Лайош Молнар зі Львова, Василь Кирилич з Дрогобича, рівнянин Андрій Ляшук та інші.

Вони гратимуть для рівнян у Покровському та Свято-Воскресенському соборах, на майдані Незалежності та на бульварі Незалежності (Чайкина алея).

Крім того в рамках фестивалю відбудеться презентація лірницьких пісень з Полісся у записах Олекси Ошуркевича та документального фільму Ганни Яровенко «Вільні люди».

До списку новин