загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери в Києві зможуть їздити в метро безкоштовно лише з "Карткою киянина"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві запроваджується новий порядок проїзду в Київському метрополітені.

Відповідне рішення №46/46 було прийнято Київською міською радою 4 жовтня, повідомляє прес-служба столичної міськдержадміністрації.

Відповідно до рішення міськради, жителі міста Києва, які не мають права, відповідно до чинного законодавства, на пільговий проїзд у метрополітені, матимуть право безоплатного проїзду в Київському метрополітені на підставі "Картки киянина".

Зокрема, лише з "Карткою киянина" безкоштовно користуватися послугами метрополітену зможуть пенсіонери, непрацюючі особи, які здійснюють догляд за дітьми-інвалідами, особи, які не мають права на пенсію або отримують соціальну допомогу замість пенсії, один із батьків багатодітної сім'ї, а також інваліди (крім тих, що мають додаткові пільги, наприклад, "Ветеран праці", "Дитина війни", "Учасник війни" та інші).

Цим категоріям громадян для оформлення "Картки киянина" необхідно звернутися до районного управління праці та соціального захисту населення за місцем своєї реєстрації або до Департаменту соціальної політики.

"Всі категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд у метрополітені згідно з чинним законодавством (ветерани війни, діти війни, ветерани праці, особи, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС та інші) мають право на безоплатний проїзд в метрополітені на підставі відповідних посвідчень", – зазначається у повідомленні.

До списку новин