загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Священики благочиння будуть читати лекції в університеті “Третього віку”

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

1 жовтня в місті Рожище відбулося відкриття другого семестру університету “Третього віку”, в якому активні пенсіонери прослуховують лекції в кількох наукових напрямках і  по завершенні отримують відповідний сертифікат. На факультет психології читати лекції отримали запрошення священики благочиння.

У середу, 8 жовтня, першу лекцію прочитав прес-секретар Рожищенського благочиння священик Дмитрій Теравський. Священик познайомився із слухачами, вислухав та відповів на хвилюючі питання. та розповів про життя та подвиги апостола Івана Богослова, пам’ять якого наступного дня.

“Студенти” зацікавлено слухали лектора, задавали похідні запитання, а на завершення виразили надію на постійні зустрічі і у більшій кількості.

До списку новин