загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

З турботою про пенсіонерів Сходу України

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У зв'язку із доволі складною ситуацією, що склалася у східному регіоні країни, однією з основних задач пенсійників Херсонщини стало питання соціального захисту та виплати пенсій тимчасовим переселенцям із Донбасу. Пенсіонерів зі східних областей приймаємо позачергово.

Для тих, хто переміщується із небезпечних районів Сходу діє спрощений порядок виплати пенсій. З питань одержання пенсії до управлінь Пенсійного Фонду Херсонської області звернулося 2,8 тис.громадян. Завдяки чіткій і злагодженій роботі фахівців Фонду звернення терміново розглядаються, громадяни забезпечуються пенсійними виплатами в найближчий виплатний період. У кожному управлінні Пенсійного фонду працюють телефони “гарячих ліній”, за якими можливо отримати необхідні консультації.

Крім того, на головне управління Фонду в області також покладено функції по відпрацюванню електронних запитів пенсійних справ переселенців із 15 районів Донецької області. На сьогодні вже оброблено 60 тис.запитів щодо переведення пенсій за новим місцем проживання на території України. Забезпечено термінове відпрацювання, що дозволяє громадянам отримати пенсійні виплати в найкоротші строки.

До кожного пенсіонера фахівці Фонду знаходять індивідуальний підхід, надають кваліфіковану допомогу. Непоодинокими є листи подяки від прибулих пенсіонерів. Як приклад наведемо деякі з них:

Пані Лариса (мешкала за адресою: м. Макіївка, Донецька область): «Висловлюю велику подяку і вдячність за чуйне відношення і увагу до проблем вимушених переселенців, за чітку організацію переоформлення пенсії. Увага Вашого колективу зворушила до сліз. Відчуваєш задоволення, що про тебе хтось хвилюється і колектив без виключення проявляє турботу… »

Пані Валентина (мешкала за адресою: м. Сніжне, Донецької області): «Прошу винести подяку за гарний прийом, уважне відношення і розуміння… Дуже дякую.»

До списку новин