загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Ватикан – Паломництво слідами святих ХХ ст. [12-20 листопада 2014]

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ПЕРІОД   12-20 листопада

МАРШРУТ Марія Повч – Відень – Падуя – Рим – Ватикан – Мілан – Сотто-іль-Монте – Венеція – Вадовіце – Краків

ПОЖЕРТВА  5799 грн (345 євро (при кількості 40 осіб) згідно обмінного курсу на день оплати)

ТРИВАЛІСТЬ  9 днів (5 ночівель у готелях)

День 1, 12.11.2014, середа.

Виїзд зі Львова вранці 7.00. Після обіду – прибуття до Угорщини. Відвідини монастиря та церкви св. Михаїла, Літургія. Вечеря. Переїзд до готелю. Нічліг.

Марія Повч – це місто в Угорщині, де у церкві св. Михаїла знаходилася славна на всю Європу чудотворна ікона Божої Матері.

У 1676 році один побожний чоловік замовив собі в маляра ікону Пресвятої Богородиці. Той залюбки написав її. Образ вдався, вийшов яскравим, відповідною була і його ціна. Та чоловік не мав таких грошей і відмовився від нього. Тоді ікону придбав інший і подарував греко-католицькій церкві в селі Повч. Але 4 листопада 1696 року в церкві, під час відправи Служби Божої, люди побачили на цьому образі сльози, які витікали з очей Пресвятої Богородиці. Тодішній єпископ запросив фахову комісію, яка ґрунтовно перевірила факт плачу і ствердила, що причиною сліз є тільки надприродна сила. В той же час люди, які приходили до ікони зі своїми хворобами, отримали зцілення. Після того село Повч перейменували на Марію Повч, а ікону оголосили чудотворною.

День 2, 13.11.2014, четвер.

Сніданок. Виселення з готелю о 8.00, ранішні молитви. Переїзд до Австрії. Прибуття до Відня. Участь в екскурсійній програмі. Відвідини храму УГКЦ святої Варвари, спільна молитва, Літургія. Вільний час. Виїзд на Італію, вечірні молитви. Нічний переїзд до Падуї.

Відень – місто музики і великих музикантів, що заворожує і не відпускає. Пішохідна екскурсія містом: оглянемо пам`ятник Марії Терезії, Парламент, Ратушу, Віденську оперу. Будемо молитись у соборі Святого Стефана. У вільний час матимемо можливість не тільки оцінити переваги австрійської кухні, але й відчути неповторний шарм справжньої віденської атмосфери.

День 3, 14.11.2014, п’ятниця.

Падуя. Ранішні молитви. Прибуття до храму святого Антонія, спільна молитва біля мощей Св. Антонія. Відвідини Катедрального Собору Св. Юстини, де зберігаються мощі Св. Євангелиста Луки. Вільний час. Переїзд до Риму. Поселення у готель. Нічліг.

День 4, 15.11.2014, субота.

Сніданок. Ватикан. Площа Св. Петра. Спільна молитва біля мощей Святого Папи Івана Павла ІІ і Святого Папи Івана XXIII. Час на Сповідь і на особисту молитву у Ватикані. Ватиканські гроти. Скарбниця. Для бажаючих буде нагода скористатися екскурсійною програмою. Вільний час, повернення у готель. Нічліг.

Ватикан є незалежною державою всередині Риму. Його найвизначніша споруда – базиліка святого Петра, побудована на гробі святого апостола Петра.

День 5, 16.11.2014, неділя.

Сніданок. Виселення з готелю. Відвідини української базиліки св. Софії у Римі. Літургія. Після обіду знайомство з історичними памятками Риму. Вільний час у Римі. Нічний переїзд до Мілану.

Базиліка св. Софії – спадок, залишений Патріархом Йосипом, один із найкращих храмів зарубіжних українських поселень. Завдяки зусиллям Патріарха, збудована у 1967-1969 роках, базиліка близька за архітектурним стилем до первісної побудови собору Святої Софії в Києві.

День 6, 17.11.2014, понеділок.

Ранішні молитви. Мілан. Оглядова екскурсія Міланом. Вільний час в місті. Поселення у готель, відпочинок. Переїзд до містечка Сотто-іль-Монте у провінції Берґамо, на краю Альп, де народився і виріс Джузеппе Ронкаллі – майбутній Папа Іван ХХІІІ. Повернення у готель. Нічліг.

Щороку понад мільйон паломників приїжджають, щоб відвідати «папські місця»: la Cascina Palazzо – будинок, де народився Джузеппе Ронкаллі, la Colombera – будинок, де Папа провів своє дитинство, Maitino Са – родинний будинок Ронкаллі в період 1925-1958, який нині є музеєм пам’ятних речей Папи.

День 7, 18.11.2014, вівторок.

Сніданок. Виселення з готелю. Ранішні молитви. Прибуття до Венеції, де Блаженний Папа Іван XXIII був патріархом. Поїздка на кораблику у центр Венеції . Оглядова екскурсія по Венеції.У Соборі Євангелиста Марка помолимось біля його мощей.  Вільний час. Повернення на кораблику до пункту прибуття. Переїзд до Польщі.

Венеція – місто з багатою історією і невизначеним майбутнім, де замість вулиць – канали, а замість машин – човни та гондоли.  Площа св. Марка – серце Венеції, яка протягом віків була політичним центром Венеціанської республіки. Св. Марко – покровитель Венеції, який символічно представлений крилатим левом. Також перед нами відкриється найграндіозніша споруда Венеції – Палац Дожів, міст Ріальто і багато інших цінностей незвичайного міста на воді.

День 8, 19.11.2014, середа.

Ранішні молитви. Прибуття до Вадовіце – Батьківщини папи Івана Павла ІІ. Поселення у готель. Екскурсія. Поверненя до готелю. Нічліг.

Головне місце у Вадовіцах – це родинний будинок Войтилів, в якому майбутній Папа провів перші 18 років свого життя. Поруч є костел, у якому Кароля було охрещено, а опісля молодий Кароль прислуговував тут на богослужіннях, у костелі він часто молився молодим хлопцем. Недалеко від святині – ринок і кафе, в якому папа-поляк смакував місцеві тістечка-“кремувки”.

День 9, 20.11.2014, четвер.

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд до Кракова. Оглядова екскурсія по Кракову. Вільний час. Переїзд до України.

Краків – місце служіння о. Кароля Войтили. Збудований поколіннями митців середньовіччя, ренесансу, епохи бароко, викликає подив і притягує мільйони туристів. Вавель. Відвідини Вавельського Кафедрального Собору , в якому коронували і ховали королів, а поряд із ними відомих артистів і державних діячів. Площа Ринок. Маріацький костел, такий суворий ззовні, всередині приховує багатство оздоблення і шедеври готичної скульптури.

У пакет послуг входить:

§     проїзд автобусом євро класу,

§     медичне страхування,

§     супровід досвідченого керівника,

§     духовний супровід священика,

§     5 сніданків, 1 вечеря, 5 ночівель у готелях.

 

У пакет послуг не входить:

§     виготовлення шенгенської візи – 35 євро,

§     екскурсійна програма згідно з маршрутом – 25 євро,

§     збір візового центру 370 грн.

§     проїзд у громадському транспорті.

 

Консульський збір у 35€ не оплачують: інваліди, пенсіонери, студенти до 21 року, діти до 18 років (згідно угоди про спрощення візового режиму).

Важлива інформація:

• Залишаємо за собою право змінювати порядок і час екскурсій або замінювати їх рівноцінними, а також змінювати готелі на інші, відповідної категорії.

• Паломницький центр не несе відповідальність за дії або бездіяльність прикордонних і митних служб а також погодні умови, затори на дорогах, ремонти доріг в країнах перебування, які можуть вплинути на зміни в екскурсійній частині програми прощі.

До списку новин