загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Євросоюзі скасовують банківську таємницю і розсекретять, кому належать рахунки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закон набере чинності із 2017 року.

У Європі вирішили розсекретити власників усіх банківських рахунків

Країни Євросоюзу узгодили закон, який скасовує банківську таємницю. Усі 28 країн-членів ЄС обмінюватимуться інформацією про своїх банківських клієнтів та їхні доходи. А також автоматично надсилатимуть відповідну інформацію податковим службам тих країн, громадянами яких є їхні клієнти.

 

Закон, який має зробити цілковито прозорою європейську податкову систему, набере чинності у 2017 році.

ЄС сподівається також до кінця поточного року підписати двосторонні угоди про обмін інформацією щодо банківських клієнтів зі Швейцарією, Монако та Ліхтенштейном. Ці країни мають репутацію "податкових гаваней" і не є членами Євросоюзу.

Нагадаємо, ще навесні цього року в ЄС прийняли рішення скасувати банківську таємницю щодо вкладів іноземців. Таке рішення підтримали навіть Люксембург і Австрія, які раніше були проти.

До списку новин