загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Після постійних заборон продукції Росією українські агровиробники знайшли нові та кращі ринки збуту

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зростання в українському АПК становить 16%.

Арсеній Яценюк (другий праворуч) сьогодні відвідав молокозавод у Лубнах на Полтавщині

Із початку року українські агровиробники зуміли збільшити виробництво на 16%. І це при тому, що Росія фактично відмовилася від від української сільськогосподарської продукції.

Про це сьогодні розповів прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під час робочого візиту на Полтавщину.

"Ми знайшли можливість продавати українські товари в Євросоюз та інші країни світу. Тільки від експорту зерна ми очікуємо до кінця поточного року заробити два мільярди доларів США. Наприклад, продаж курятини в Росію впав на 81%. А по всіх інших країнах, починаючи з Нідерландів і закінчуючи Іраком, ріст склав від 30 до 100%. І загалом маємо зростання на 19%", - наголосив глава уряду.

Яценюк також уточнив, що "так само з олією: експорт у Росію зменшився на 50%. Натомість ми збільшили продаж в Індію, Нідерланди, Іран, Іспанію, Італію, Алжир, Малайзію, Великобританію. Італія купила на 186% більше нашої олії, і як результат - маємо загальне зростання 17%".

Прем'єр також розповів про амбітні плани.

"За якихось півроку експорт української сільськогосподарської продукції зріс на третину, і в планах уряду - щоб Україна вийшла в світові лідери на ринку продовольства", - сказав Яценюк.

Нагадаємо, Росія вже вісім років забороняє українські продукти, а Київ не заборонив ввезення ще жодного.

До списку новин