загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мережі на сторожі української культури стоять пісні та етно-мотиватори

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Активісти хочуть, щоб актуальні українські пісні співали у спальних районах під гітару.

В Мережі діє сайт "Передова", який став фортпостом української культури в умовах неоголошеної війни із Росією. А раніше в Мережі з'явилася щемлива пісня про АТО

"Передова" - це особистий сайт-портфоліо режисера Андрія Приймаченка. Проте часом у нього виникають цікаві ідеї, тому на культурній платформі з'являються побічні підсайти.

"13-о квітня побачив у новинах сюжет про загиблого офіцера "Альфи" і зрозумів, що ситуація кардинально змінилась. Якщо ще два місяці тому силовики були нашими ворогами, то тепер вони - на нашій стороні. Мені захотілось зробити так, аби ім'я цього "альфівця" не загубилось у круговерті подій  і того ж вечора я зробив онлайн-плакат. За кілька днів ця картинка мала понад 500 поширювань. Таким чином я усвідомив, що, здавалось би, такі прості картинки, тоді були дуже затребуваними. Так і утворився проект "Українська Весна", - розповів у коментарі ТСН.ua Андрій Приймаченко.

Він зауважив, що ідеї до серій та окремих картинок з'являються спонтанно, здебільшого як реакція на певні події.

До прикладу, серію "Вас тут не стояло", Приймаченко зробив як реакцію на подій в Одесі 2-о травня.

"Ідея етно-мотиваторів виникла дуже спонтанно - побачив світлину українського вояка у масці з зображенням черепа. І відразу в голові промайнула думка "Гостинний хлопака". Почав шукати іншій фотографії, до яких так само згадувались прислів'я українські", - розповів Приймаченко про серію із українськими прислів'ями.

Також виникла ідея створити такий собі "Фонд розвитку культури", у рамках якого будуть займатись виробництвом сучасного українського культурного продукту. Перша пісня від "Фонду розвитку культури" "33 москалики" уже підірвала Мережу. Наступні пісні будуть не про москалів. Головний фокус - щоб ці пісні можна було співати у спальних районах українських міст під гітару.

Нагадаємо, що раніше в Мережі з'явилося зворушливе відео "Український тАТО"

До списку новин